Slamstox slaat de handen ineen met een nieuwe partner, niemand minder dan de topsport-minded organisatie EIFFEL. EIFFEL is een consultancy bureau dat streeft naar kwaliteit en de ontwikkeling van werknemers top of mind heeft.

De basis van de samenwerking tussen Slamstox en EIFFEL is de topsportmentaliteit. Slamstox begeleidt de student-athletes in hun weg naar Amerika, uit onderzoek is gebleken dat student-athletes die in Amerika college sports hebben beoefend betere ‘werk skills’ ontwikkelen dan Nederlandse studenten. Daarom willen wij samen verder bouwen aan een goede toekomst. EIFFEL werkt graag samen met de talenten uit de ‘Slamstox poule’ en zo hebben wij al verschillende talenten bij EIFFEL mogen plaatsen.

EIFFEL werkt in een aantal verschillende disciplines zoals: data, legal, finance, proces en projectbeheersing. Binnen EIFFEL werken verschillende Talent Coaches, dit zijn (ex) topsporters die jou helpen te ontwikkelen binnen jouw carrière. Een aantal voorbeelden van deze Talent Coaches zijn Pieter van den Hoogenband, Churandy Martina én Jetze Plat. De ideale omgeving om als topsporter aan de slag te gaan als je het ons vraagt!

Om de samenwerking aan te kondigen nodigde wij een aantal toppers van EIFFEL uit waarin de samenwerking wordt uitgelegd. Deze video bekijk je hieronder!

Mocht je interesse hebben om bij EIFFEL aan de slag te gaan óf gewoon wat meer informatie wilt over EIFFEL en de samenwerking met Slamstox, dan kun je de uitgebreide webinar bekijken waarin de collega’s van EIFFEL dieper in gaan op de werkzaamheden binnen EIFFEL. Deze zie je hieronder!

Wist je dat Slamstox en EIFFEL een event organiseren voor student-athletes om kennis te maken met EIFFEL? Als jij interesse hebt in EIFFEL dan is dit hét moment om kennis te maken met jouw (eventueel) toekomstige collega’s. Wil jij samenwerken met (ex) Olympiërs, krijg jij energie van een gemotiveerde organisatie én wil jij jouw werkcarrière een boost geven? Dan is dit event voor jou! Aanmelden doe je via onderstaande knop of via pedro@slamstox.com.