In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Dalma Juhasz, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Dalma meer over zichzelf vertelt.

Sports: Golf
Entry semester: Fall 2023

De 19-jarige Dalma is al vanaf haar dertiende aan het golfen. Ze is na het proberen van verschillende sporten erachter gekomen dat golf het beste bij haar past. Ze heeft vorig jaar haar middelbare school diploma gehaald en heeft nu veel tijd om zich te focussen op de trainingen. Hierdoor heeft ze haar handicap weten bij te scherpen van 9,9 tot een knappe 1,4. 

Dalma is een erg open en sociaal persoon. Ze is altijd gemotiveerd en wanneer zij een doel voor ogen heeft, stopt ze niet totdat ze haar doel heeft bereikt.

Ze is op de baan een echte doorzetter, ze is gemotiveerd om te spelen. Ze zoekt in haar spel altijd naar verbeterpunten om zo de volgende ronde beter te spelen. 

In Amerika wilt Dalma haar techniek verbeteren en veel ervaring opdoen. Ze heeft gemerkt dat er meer kansen voor haar zijn in Amerika, daarom heeft ze de keuze gemaakt om voor een Amerikaanse University te spelen. 

“Ik zal altijd mijn beste beentje voor zetten en vechten voor mijn plekje.”

Dalma Juhasz

Wil je graag meer zien van Dalma? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.