In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Stefani Georgieva, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Stefani meer over zichzelf vertelt.

Sports: Tennis

Entry semester: Fall 2024

Stefani Georgieva is 18 jaar oud en is geboren in Bulgarije, maar woont sinds 3 jaar in Nederland. Sinds haar zesde combineerde Stefani zwemmen en tennissen, maar uiteindelijk koos ze toch om haar volledige focus op tennis te leggen. Ze begon het steeds leuker en leuker te vinden en dus traint ze inmiddels zelfs 6 keer per week.

In het dagelijks leven is Stefani een sociaal, open persoon die graag nieuwe mensen ontmoet en nieuwe omgevingen verkent. Verder is Stefani een georganiseerd persoon die efficiënt te werk gaat. Op de baan is Stefani zeer leergierig. Ze werkt altijd erg hard en neemt feedback naar het hart. De focus ligt altijd op steeds beter worden.

In Amerika wilt Stefani zich zo goed mogelijk ontwikkelen als tennisster. Ze wilt elke dag trainen om zo haar ultieme doel te behalen, namelijk Grand Slams spelen. Verder wil ze ook op academisch vlak excelleren en zo hoog mogelijke punten halen. Ook haar team is erg belangrijk voor Stefani en ze hoop veel vriendschappen voor het leven te maken.

‘’I am open to feedback from my coaches and willing to make changes if this is necessary.’’

Stefani Georgieva

Wil je graag meer zien van Stefani? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.