In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Lex Bode, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Lex meer over zichzelf vertelt.

Sports: Volleyball

Entry semester: Fall 2024

Lex Bode is 18 jaar oud en woont in Breda met zijn familie. Lex heeft meerdere sporten beoefend in zijn jonge jaren, maar hij vond niks zo leuk als volleybal. Lex traint heel vaak en hard en geniet er ook erg van om in de zomer te beach volleyballen.

In het dagelijks leven is Lex een echte avonturier, hij houdt erg van reizen en nieuwe ervaringen op doen. Zo gaat hij bijvoorbeeld in zijn eentje naar Nieuw Zeeland reizen. Op het veld is Lex een echte teamspeler die het beste uit zichzelf en zijn teamgenoten weet te halen. Hij zorgt ervoor dat zijn team altijd alles geeft voor de winst.

In Amerika wil Lex een echte student-athlete worden. Hij gaat er volledig voor om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen op sportief en academisch vlak. Verder kijkt Lex er erg naar uit om alles uit zichzelf en zijn team te halen om zo het beste resultaat te behalen en zo veel mogelijk wedstrijden te winnen.

‘’I want to make good memories which I can look back on when I am older.’’

Lex Bode

Wil je graag meer zien van Lex? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.