In dit artikel vertellen we meer over student-Athlete Sebastiaan ‘t Hart daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Sebastiaan meer over zichzelf vertelt. 

Sports: Men’s soccer

Entry semester: Fall 2024 

Sebastiaan ‘t Hart is 16 jaar oud en woont in Alblasserdam in Nederland, maar is geboren in Amerika. Sebastiaan is begonnen met voetbal toen hij 6 jaar oud was. Toen hij voor het eerst de bal aanraakte was hij meteen verliefd op de sport. Sebastiaan is begonnen bij de club de Zwerver, maar een aantal jaren later heeft hij een transfer mogen maken naar de jeugdopleiding van Feyenoord.

De overstap naar Feyenoord heeft Sebastiaan erg geholpen met zijn ontwikkelingen, zowel binnen als buiten het voetbal. Wat Sebastiaan kenmerkt is dat hij erg ambitieus en enthousiast is.

Daarnaast kan Sebastiaan het verschil maken binnen het veld. Hij is groot, snel en kan op meerdere posities spelen. Ook heeft Sebastiaan technische vaardigheden en is hij niet bang om zijn teamgenoten te coachen. Met een goede visie op het spel weet hij gemakkelijk zijn teamgenoten te vinden.

Sebastiaan hoopt in de USA de beste versie van zichzelf te worden. Ook wil hij graag zijn studie combineren met zijn sport, zodat hij kan doen wat hij het liefste doet!

“I want to become the best version of myself”
Sebastiaan ’t Hart

Wil je graag meer zien van Sebastiaan? Bekijk onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.