Een aantal maanden geleden vertrok Laura Rijkers om te gaan tennissen en studeren in Amerika. De droom om te gaan tennissen en studeren in Amerika was daar en deze Veldhovense heeft dit waar kunnen maken. Ze werd een onderdeel van de Arkansas University Razorbacks en speelt momenteel op positie #3. Tennissen en studeren is altijd een groot onderdeel geweest van Laura haar leven. Tijdens haar tijd op de middelbare school (Sint Joris College) maakte Laura deze combinatie ook en in die lijn wilde ze graag door met het ontwikkelen van zowel haar tennis- als schooltalenten.

Tot nu toe bevalt tennissen en studeren in Amerika goed voor Laura. Zoals ze zelf aangaf ”is het niveau pittig en de trainingen zwaar”. Dit past goed bij tennissen en studeren in Amerika. Het niveau wordt steeds hoger.

Slamstox heeft het traject van A tot Z doorlopen met Laura. Tennis en studeren in Amerika is iets wat ze graag wilde en wij zijn blij dat we haar hebben kunnen ondersteunen met dit traject. Tennis en studeren in Amerika brengt je naar verschillende plekken. Zo heeft Laura’s team de volgende plaatsen al bezocht: Los Angeles, Tulsa, Nashville en Oxford.

Wil jij dit avontuur ook beleven? Informeer naar de mogelijkheden via info@slamstox.com