Dit jaar wordt het NK Atletiek georganiseerd op de baan bij Maarschalkerweerd in samenwerking met U-Track, AV Phoenix Utrecht en Hellas Utrecht. Maar ook wij mogen ons steentje bijdragen en zullen dit jaar uiteraard, zoals ieder jaar, weer aanwezig zijn bij het evenement.

Het NK atletiek junioren vindt plaats voor de onder 18 en onder 20 categorieën voor zowel jongens als meiden. De beste jeugd van Nederland kan zich op 14, 15 en 16 juni met elkaar meten in de strijd om de Nederlandse titel.

Slamstox

Net als tijdens eerdere edities, zal Slamstox ook dit jaar duidelijk zichtbaar zijn middels een eigen stand op het terrein. Slamstox vertelt je tijdens het NK meer over Amerika, de mogelijkheden om atletiek en studie te combineren en hoe dit proces er voor jou uit kan zien.

In aanloop naar het event heeft Slamstox samen met drie van onze eigen atleten, het NK Junioren en de organiserende verenigingen drie video’s gelanceerd. Met als doel het verhaal achter de atleet te vertellen en meer bekendheid te krijgen voor het event. De video’s kun je hieronder terug vinden.