Wil jij je als een raket ontwikkelen in de wereld van sportmarketing en ben je op zoek naar een internship sportmarketing in Eindhoven? Om de (internationale) groei van Slamstox verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) binnen onze sportmarketing afdeling. Lees snel verder voor meer info!

De stage

Tijdens de stage ga je je bezighouden met social media management, content creatie & design, (e-mail)-marketing en communicatieplannen. Ook ga je meewerken aan de organisatie van events en leer je de Amerikaanse college sports wereld kennen. Je gaat regelmatig samenwerken met de grootste sportmarketing bedrijven van Nederland in SX Eindhoven; de meest inspirerende sportomgeving van Nederland!

Wat verwachten we van jou?

Je bent ondernemend, positief, sportief, kritisch, precies en hebt een winnaarsmentaliteit. Je wilt graag veel leren, hard werken maar tegelijkertijd ook plezier hebben. Je bent (full-time) beschikbaar van februari tot en met juni 2021. Goed Engels spreken is een must. Ervaring met Hubspot, social media kanalen en Photoshop is een pre. Heb je zelf een groot netwerk in een bepaalde sport of specifieke Amerika ervaring? Laat dit dan zeker weten.

Wat krijg je van ons?

Ons doel is om je als een raket te lanceren in de wereld van sportmarketing. Je komt in een dynamische omgeving terecht met 30+ sportbedrijven en gaat internationale connecties maken. Jouw vaste werkplek wordt ons kantoor in SX Eindhoven. Flexibele werktijden en veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast dagen we je graag uit voor een potje tennis, voetbal, hockey, basketbal of de sport waarin jij een champ bent!

Over Slamstox

Dream it. Live it. Slamstox helpt ambitieuze student-atleten om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in de Verenigde Staten. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports. We werken samen met ruim 2,000 universiteiten in Amerika en zijn actief in verschillende sporten.

Ready to get after it? Stuur jouw sollicitatie naar pedro@slamstox.com of bel 0620507001 voor meer informatie.