Wil jij samen met een vriend of vriendin naar de Euro Hockey League gaan om HC Oranje-Rood en onze Slambassador Mink van der Weerden in actie te zien? En wil jij Mink na de wedstrijd ontmoeten? Doe dan mee met onze social media winactie!

De Euro Hockey League is het hockey-equivalent van de Champions League. Tijdens het toernooi strijden de 24 beste heren hockeyteams uit Europa om de titel.

Van 17 tot en met 22 april strijkt het internationale hockeycircus van de Euro Hockey League neer in Eindhoven. Op de velden van HC Oranje Rood worden dan de KO16, de KO8-ronde, de halve finale en de finale gespeeld van dit internationale toernooi. Hiervoor hebben zich 16 teams uit 9 landen gekwalificeerd. Namens Nederland zijn HC Oranje-Rood, Kampong en Amsterdam doorgedrongen tot deze ronde van het toernooi.

Niemand minder dan onze Slambassador Mink van der Weerden is een van de sterspelers en de aanvoerder van HC Oranje-Rood. Wil jij Mink in actie zien op 17 april tegen Uhlenhorst Mulheim en na de wedstrijd een Meet & Greet om de wedstrijd met hem te bespreken? Check snel onze Facebook en Instagram om te zien hoe jij kunt winnen!

THE HAGUE – Rabobank Hockey World Cup 2014 – 13-06-2014 – MEN – SEMI-FINAL THE NETHERLANDS – ENGLAND 1-0 – Mink van der Weerden scoort de 1-0.
Copyright: Willem Vernes

Slamstox helpt hockeysters uit Europa om scholarships te vinden aan Amerikaanse universiteiten. Meer informatie over hoe dat precies werkt lees je op onze hockeypagina.