Bob Van der Ham officially joins the Slamstox team!

Voormalig talent op de 800m, Bob Vanderham zal ons team komen versterken om te werken met atletiek-atleten en om ons uitgebreide netwerk van college-coaches te verrijken!

Bob is geboren in Nederland en verhuisde op 10-jarige leeftijd naar de Verenigde Staten. Hier studeerde hij van 2008 tot 2012 aan de University of North Carolina Wilmington (UNCW) en liep hij Cross Country en Track voor het UNCW Track & Field en Cross Country team. Daarnaast liep hij 4 jaar lang voor het Distance Runners team in Nederland. In 2014 veroverde Bob een Zilveren medaille tijdens de Nederlandse kampioenschappen op de 800m. Tijdens zijn studie heeft Bob talloze evenementen gewonnen en zich twee keer gekwalificeerd voor de NCAA-kampioenschappen!

Bob woont in Raleigh, North Carolina en spreekt vloeien Nederlands en Engels. Hij heeft tijdens zijn carrière een groot netwerk opgebouw met NCAA track & field coaches aan de oostkust. Hij studeerde af met een bedrijfsdiploma met focus op marketing en financiën. Bekijk zijn bio op onze website voor meer informatie over Bob.

Ben je geïnteresseerd om eens met Bob te praten over zijn ervaringen als student-athlete in Amerika? Like onze pagina en blijf up to date van het laatste nieuws. Voel je vrij om hem een bericht te sturen via bob@slamstox.com.

Welcome to the team Bob!

#slamstox #thestudentathletecompany #collegetrackandfield