In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Anne van Hemert, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Anne meer over haarzelf vertelt.

Sports: Golf
Entry semester: Fall 2023

Anne (2005) is afkomstig uit Eindhoven. Ze is al aan het golfen sinds dat ze negen jaar oud is en speelt nu drie jaar met de droom om de beste te zijn. Buiten het golven heeft Anne ook op hoog niveau gevolleybald maar door de komt van COVID is ze zich volledig gaan focussen op het golfen.  

Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor Anne, ze besteed veel aandacht aan ze. Dit geldt ook voor de mensen in haar team. Ze probeert altijd een positieve mindset te hebben zodat ze haar vrienden, familie en teamgenoten ook kan motiveren. 

Op de golfbaan kan Anne haar focus goed bewaren en staat ze altijd open voor feedback van de coaches om zichzelf technisch te blijven verbeteren. Ze geeft dan ook 200% om ooit mee te mogen doen aan een LPGA toernooi. 

In Amerika wil Anne een studie afronden met goede cijfers waar ze trots op kan zijn. Ze zou graag als fysiotherapeut aan de slag gaan. Op sportgebied wil ze een flinke groei maken met het golfen waardoor ze met haar ervaringen na Amerika naar een LPGA toernooi kan gaan om haar droom werkelijkheid te maken.

Ik zal proberen om een toevoeging te zijn aan het golfteam en om mijn teamgenoten te motiveren

Anne van Hemert

Wil je graag meer zien van Anne? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.