In dit artikel vertellen we je meer over student-athlete Micky Woodrow, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Micky meer over zichzelf vertelt. Ook vind je aan het einde van dit artikel de recruiting video met voetbalbeelden van Micky als ook zijn spelersprofiel op de Slamstox website.

Sports: Men’s Soccer
Entry semester: Fall 2022

De 18-jarige Micky is woonachtig in Udenhout, waar hij al zijn hele carrière voetbalt bij SVSSS Udenhout. Inmiddels voetbalt Micky in het eerste team U19, maar ook komt hij uit in het seniorenteam. Daarnaast heeft hij ondanks zijn debuut gemaakt in het eerste team U23. Sinds Micky 4 jaar oud is zit hij op voetbal, toen is de liefde voor voetbal ontwikkeld. Van kinds af aan wist hij dat het zijn sport was en is hij wanneer mogelijk altijd met een bal bezig. Gedurende zijn jeugd heeft Micky alle jeugdelftallen doorlopen en voetbalt hij in zijn vrije tijd met vrienden op pleintjes.

Micky’s idool in voetbal is Neymar, hij geniet ervan om hem te zien spelen. De speelstijl van Micky kan vergeleken worden met die van Frenkie de Jong, ze hebben een vergelijkbare manier van spelen. Micky is een voetballer die gemakkelijk voorbij de tegenstander loopt en sterk in de aanval is.

Micky kent zichzelf als persoon, hij staat positief in het leven en kenmerkt zichzelf als een mens dat gesteld is op andere. Dat maakt hem een teamplayer maar ook een verbinder van mensen. Hij heeft hard geknokt en gewerkt voor waar hij nu staat, verschillende tegenslagen is hij goed doorgekomen. Hij heeft niet veel cadeau gekregen, daardoor heeft hij een ware winnaarsmentaliteit gecreëerd waar hij trots op is.

“Op de universiteit maar ook binnen het voetbalteam zal ik alles geven wat ik in me heb. Het uiterste uit iedere situatie proberen te halen, een verbinder zijn tussen mensen en veel energie en positiviteit brengen.”

Micky Woodrow

Micky is op zoek naar een universiteit, coach en team dat aansluit op zijn atletische en academische niveau. Hij is klaar om zich als mens, student en sporter verder te ontwikkelen. Daar zoekt hij nu de juiste plek voor. Benieuwd naar meer over Micky? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.

Bekijk via deze link de recruiting video van Micky en bekijk hier het profiel van Micky op de Slamstox website.