In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Wout Kerkhofs, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Wout meer over zichzelf vertelt. 

Sports: Golf
Entry semester: Fall 2023

De 18-jarige Wout is een snel ontwikkelende golfer. Hij is begonnen met golfen op een kleine par 3 baan naast zijn huis maar al snel bleek dat het golfen hem goed beviel. Snel daarna is hij doorgestroomd naar de grotere banen. Binnen vier jaar wist Wout zijn handicap te verbeteren van 54 naar 4 en is hij vier keer jeugd clubkampioen geworden.  

Wout is een open en eerlijke jongen die zegt waar het op staat. Toewijding en de wil om te winnen is bij hem zeer aanwezig, hij zal altijd tot het gaatje gaan om een wedstrijd te winnen. 

In de jaren dat Wout in de Verenigde Staten is wil hij zijn diploma halen en op sportief gebied wil hij ernaar streven om zijn tour card te halen van de PGA Tour, Korn Ferry Tour of LIV Golf. Uiteindelijk is zijn doel om een top 10 golfer te worden in de officiële wereld golf ranking.

Wout zit nu in zijn eerste jaar van zijn bachelor Finance & Control in Nederland. Hij wilt een transfer maken naar Amerika in de Fall van 2023 en wilt zijn studie in dezelfde richting voortzetten. 

Ik zal altijd proberen om een positieve sfeer te creëren voor de mensen om mij heen.

Wout Kerkhofs

Wil je graag meer zien van Wout? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.