In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Daphne Posthumus, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Daphne meer over zichzelf vertelt.

Sports: Volleyball

Entry semester: Fall 2025

Daphe Posthumus is 16 jaar oud en woont met haar ouders en zus in Lelystad. Toen Daphne zes jaar oud was woonde en ging ze naar school in Australië. Daphne begon op haar zesde met volleybal. Toen combineerde ze dit nog met tennis, maar op haar elfde besloot ze haar volledige focus op volleybal te leggen.

In het dagelijks leven is Daphne een aardig, behulpzaam persoon die ook erg sociaal is. Op het eerste oog is Daphne niet de eerste die in de spotlights stapt en is ze een beetje verlegen, maar als ze wat is opgewarmd is ze heel erg open naar de mensen om haar heen. Als atleet is Daphne heel snel en heeft ze een goed balgevoel en natuurlijk is ze ook erg lang.

In Amerika hoopt Daphne alles uit zichzelf te halen als volleybalster en als student. De combinatie sporten en studeren in Amerika past perfect bij haar en zo wilt Daphne het allerbeste uit zichzelf halen. Verder hoopt ze veel nieuwe vrienden te maken en een fantastische ervaring te beleven. Met haar commitment en doorzettingsvermogen zal Daphne alles geven om de perfecte teamplayer te zijn en ook goede punten te behalen op school.

‘’I learn fast, I like playing in a team and I am very good at reading the game’’

Daphne Posthumus

Wil je graag meer zien van Daphne? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.