In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Fleur Gaalman, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Fleur meer over zichzelf vertelt.

Sports: Tennis
Entry semester: Fall 2023

De 16-jarige Fleur komt uit Hoofddorp en woont daar samen met haar ouders, zusjes, en heel wat huisdieren. Nadat ze haar zus zag tennissen, kon Fleur niet meer wachten om zelf ook te beginnen. Zo is ze al op 4-jarige leeftijd begonnen met tennis en doet ze dit nog steeds met alle plezier. 

Wat Fleur zo speciaal maakt als persoon is dat ze heel erg om mensen geeft. Als de mensen om haar heen ergens mee zitten, zal ze altijd haar hulp aanbieden. Ook komt ze voor zichzelf op en weet Fleur wat ze wil. 

Als atleet is Fleur sociaal, zowel op de tennisbaan als daarbuiten. Ze is altijd rechtvaardig tegenover haar tegenspeelster en zal alles uit zichzelf halen wat erin zit. 

In Amerika wil ze dan ook alles uit haar tennisspel halen en veel nieuwe dingen leren, om te kijken hoe ver ze kan komen in haar tenniscarrière. Haar allergrootste droom is om ooit op Wimbledon te mogen spelen.

“In Amerika wil ik graag mijn tennisspel uitbreiden en kijken hoe ver ik kan komen in mijn tenniscarrière.” 

Fleur Gaalman

Wil je graag meer zien van Fleur? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.