In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Laura Bos, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Laura meer over zichzelf vertelt.

Sports: Field Hockey

Entry semester: Fall 2024

Laura Bos is 17 jaar een woont met haar ouders en broer in Harderwijk. In haar jonge jaren zat Laura op voetbal en turnen, maar toen het eindelijk mocht van haar ouders ging ze hockeyen op haar negende.

In het dagelijks leven is Laura rustig, met een eigen mening. Als Laura iets wil zal zij hier altijd vol voor gaan. Op het veld is Laura een technische hockeyster die de tegenstander altijd te slim af wil zijn. Ook is Laura een echte teamplayer die altijd het team zal motiveren om tot het uiterste te gaan.

In Amerika wil Laura zichzelf zo veel mogelijk ontwikkelen zowel op sportief als persoonlijk vlak. Verder wil Laura uiteraard zoveel mogelijk wedstrijden winnen samen met haar team. Ze brengt dan ook een goede sfeer mee in het team en weet heel goed hoe zij haar teamgenoten kan motiveren om zo goed mogelijk te presteren.

β€˜β€™Wat mij speciaal maakt als atleet is dat ik het heel belangrijk vindt om een echt team te zijn, ik wil als team winnen.’’

Laura Bos

Wil je graag meer zien van Laura? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.