In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Jan Quispel, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Jan meer over zichzelf vertelt.

Sports: Soccer
Entry semester: Fall 2023

De 20-jarige Jan is al vanaf zijn jongs af aan met een bal te vinden aan zijn voeten. Hij heeft bij de jeugd van onder andere bij VV Emmen, FC Twente en Pec Zwolle gespeeld. Uiteindelijk heeft hij bij VV Emmen zijn debut gemaakt. 

Wat Jan bijzonder maakt als persoon is dat hij ambitieus te werk gaat en de volle 100% procent geeft voor de doelen die hij voor zichzelf stelt. Jan is een rustige jongen en legt gemakkelijk contact met andere mensen. 

Als atleet heeft Jan een echte winnaarsmentaliteit en kan hij wedstrijden over de streep trekken. Hij is een leider die zijn team mee wilt nemen in zijn mentaliteit om te winnen. Hij heeft een goede trap, scherpe visie op het spel en een functionele techniek. 

In Amerika wilt Jan zich ontwikkelen op het voetbalveld, op school maar bovenal als persoon. Zijn ultieme droom is om uiteindelijk door de groeien in de MLS. 

“Ik zal mijn teamgenoten ondersteunen en het beste uit het team halen.” 

Jan Quispel

Wil je graag meer zien van Jan? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.