In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Julia Ligtvoet, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Julia meer over zichzelf vertelt.

Sports: Soccer

Entry semester: Fall 2024

Julia Ligtvoet is 17 jaar oud en woont in Utrecht. Ze is een echt voetballiefhebster, ze vroeg namelijk al vanaf dat ze kon lopen aan haar vader of hij met haar wilde voetballen. Toen Julia zes jaar oud was mocht ze eindelijk naar haar eerste club. Hier begon ze eerst met jongens te voetballen, maar kwam er al snel achter dat ze het leuker vond om met meisjes te spelen.

In het dagelijks leven is Julia een sociaal persoon die het graag gezellig heeft met haar vriendinnen. Verder is ze erg gemotiveerd en probeert ze overal het beste uit te halen, zoals bijvoorbeeld haar cijfers op school. Op het veld is Julia een technische speelster die er altijd alles aan doet om samen met haar team de wedstrijd te winnen.

Tijdens haar tijd in Amerika wilt Julia de beste voetbalster worden die ze kan worden. Verder hoopt ze haar diploma te halen, om later een baan te krijgen die goed bij haar past. Ook hoopt Julia later veel te reizen, maar haar focus ligt nu volledig op haar studie en sport in Amerika. Voor Julia is haar team erg belangrijk, ze zal dan ook altijd alles geven voor haar team. Ook als ze zelf niet kan spelen zal ze altijd haar teamgenoten aanmoedigen en motiveren.

‘’I love to win every game and give it my all.’’

Julia Ligtvoet

Wil je graag meer zien van Julia? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.