In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Jonah Steenvoorden, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Jonah meer over zichzelf vertelt.

Sports: Track and Field
Entry semester: Fall 2023

Jonah (2005) heeft eerst tien jaar op voetbal gezeten voordat hij met atletiek is begonnen. Pas sinds drie jaar heeft hij voetbal omgeruild voor atletiek. 

Wat Jonah bijzonder maakt als persoon is dat hij zich volledig kan afschermen en zich kan focussen maar toch de balans kan bewaren en zich sociaal op te stellen. Hij krijgt energie van mensen maar geeft ook energie aan mensen. Het maakt hem blij om bij andere het beste uit ze te krijgen.  

Als atleet kan Jonah zich goed focussen op het verbeteren van zichzelf. Hij kan blij zijn met zijn resultaten maar zal altijd met een kritisch oog nog terugkijken op zijn prestatie. 

Wat Jonah in Amerika wilt bereiken is om het beste uit zichzelf te halen. Hij doet pas drie jaar aan atletiek en wilt weten wat zijn limiet is en wilt dat bereiken. Niet minder belangrijk is het maken van nieuwe vrienden en het leren kennen van nieuwe mensen. 

“ I am an eager and dedicated team member, I want to get the best out of myself”

Jonah Steenvoorden

Wil je graag meer zien van Jonah? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.