In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Kevan Kamminga, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Kevan meer over zichzelf vertelt.

Sports: Basketball

Entry semester: Fall 2024

Kevan is 16 jaar oud en is geboren in Pembroke Pines, Florida. Toen hij 2 jaar oud was verhuisde hij naar België en toen hij 10 was naar zijn huidige woonplaats Veghel in Nederland. Hij begon met basketballen toen hij 6 jaar oud was en was meteen verkocht. Na eerst op amateur niveau gespeeld te hebben speelt hij momenteel op het allerhoogste niveau in Nederland.

Zowel op het veld als erbuiten is Kevan heel hardwerkend en leergierig. Hij geeft altijd alles zowel academisch als sportief. Verder staat Kevan altijd open voor nieuwe ervaringen en nieuwe dingen om te leren, vandaar zijn goede punten op school en zijn veelzijdigheid op het veld.

In Amerika wil Kevan de beste speler worden die hij kan worden. Hij gaat er alles aan doen om zijn uiteindelijke doel te behalen. Hij wil namelijk prof worden. Als back-up plan heeft hij een baan in business management op het oog, zodat hij financieel stabiel kan worden om een gelukkig leven met een fijn gezin te hebben.

‘’What I can bring to my future school and team is a fully committed player that will always work hard and will always be there.’’

Kevan Kamminga

Wil je graag meer zien van Kevan? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.