In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Kyra de Boer, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Kyra meer over zichzelf vertelt.

Sports: Soccer
Entry semester: Fall 2023

De 16-jarige Kyra de Boer is 6 jaar geleden begonnen met voetballen. Door zowel haar broer als haar ouders is kyra naar haar lokale voetbalvereniging gegaan om daar mee te trainen. 

Wat Kyra bijzonder maakt als persoon is dat ze heel sociaal en zorgzaam is. Ze heeft geen moeite met het maken van nieuwe vrienden en praat makkelijk. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden en familie en wordt er blij van om de mensen om zich heen gelukkig te zien. 

Als atleet is Kyra teamcaptain, ze probeert het hele team aan te sturen op het veld en ze probeert haar team te helpen als er problemen zijn buiten het veld. Wanneer ze in een nieuw team terecht komt zal ze haar best doen om haar teamgenoten te leren kennen zodat ze haar team ook echt kan helpen. Ze kan goed het overzicht bewaren en ziet wanneer en waar ze de bal heen moet schieten met haar sterke schot. 

In Amerika wilt Kyra een diploma halen in psychology of criminology en wilt ze veel nieuwe mensen leren kennen. 

“I always motivate the team to move on and I wanna get good grades”

Kyra de Boer

Wil je graag meer zien van Kyra? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.