In dit artikel vertellen we je meer over student-athlete Jasper de Bruijn, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Jasper wat meer over zichzelf vertelt.

Sports: Men’s Tennis
Entry semester: Fall 2023

De 16-jarige Jasper de Bruijn speelt tennis en komt uit Voorschoten, een stadje in de buurt van Den Haag. Hij is al op zijn 5e leeftijd begonnen met tennis en merkte al snel dat tennis echt een sport voor hem was. Hij nam deel aan steeds meer toernooien en wedstrijden en werd na één jaar ongeveer gescout door de KNLTB. Daarna heeft hij tot zijn 12e leeftijd getraind bij de KNLTB.

Jasper is een hele behulpzame jongen en zal er altijd voor zorgen dat hij mensen helpt die het nodig hebben. Hij is een zelfstandige harde werker die weet hoe hij moet terugkomen van een blessure. Nadat hij een groot ongeluk heeft gehad en daarbij zijn elleboog brak heeft hij er alles aan gedaan om sterker terug te komen. Als atleet is hij een aanvallende linkshandige speler met een creatieve speelstijl en hij zal nooit opgeven. Zodra hij een wedstrijd start zal hij door blijven knokken tot het laatste punt gespeeld is. Daarnaast is hij een echte team player die graag zijn teamgenoten support.

In Amerika wil hij graag zijn eigen academische en atletische skills verder ontwikkelen, een hoop nieuwe vrienden maken en een geweldige tijd hebben. Hij zal er heel hard voor werken en hoopt uiteindelijk een nationaal championship te winnen.

”I will fight for my team and just be a good student overall. I will try my best at school and achieve the best outcome I can”

Jasper de Bruijn

Wil je graag meer zien van Jasper? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.