In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Milou Heuker, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Milou meer over zichzelf vertelt.

Sports: Field Hockey

Entry semester: Fall 2024

De 16-jarige Milou Heuker woont in Hilversum en hockeyt al vanaf haar vijfde. Toen Milou begon met hockeyen merkte ze al snel dat ze snel vooruit ging en op haar dertiende mocht ze zelfs al af en toe meedoen met de dames teams. Nu zit ze sinds 4 jaar bij Laren, waar ze het erg naar haar zin heeft.

Milou is een sociaal, positief persoon die altijd voor iedereen klaar staat. Ze houdt ervan om mensen te helpen en iedereen kan altijd bij haar aankloppen. Verder is Milou een echte doorzetter die altijd de volle honderd procent geeft. Ook is Milou een echte teamplayer en wil zij met haar team het beste eruit halen.

In Amerika wil Milou nieuwe mensen leren kennen en genieten van een andere cultuur. Ook wil ze de Amerikaanse topsport cultuur beleven en genieten van elk moment dat ze op het hockeyveld kan staan. Milou wil als team de beste resultaten behalen en haar ervaring als aanvoerster zal daar ook zeker helpen met het motiveren van haar teamgenoten.

‘’Ik vind teamspirit heel belangrijk, want met een hecht team hockey je het beste.’’

Milou Heuker

Wil je graag meer zien van Milou? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.