In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Noah Pawirodirjo, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Noah meer over zichzelf vertelt.

Sports: Tennis

Entry semester: Fall 2024

De 18-jarige Noah Pawirodirjo komt uit Den Haag en speelt al sinds zijn vijfde tennis. Sindsdien begon hij met toernooien en wedstrijden spelen en staat hij sinds zijn veertiende altijd in de top 10 van zijn leeftijdsgroep.

Noah is zowel in de sport als er buiten heel kalm, maar ook zeer fanatiek. Hij gaat altijd vol voor de winst en als hij een doel voor ogen heeft dan gaat hij hier de volle honderd procent voor. Verder is Noah een echte sfeermaker en is altijd in voor een grapje, maar ook een serieus gesprek.


Tijdens zijn tijd in Amerika gaat Noah er alles aan doen om goede teamprestaties te bereiken. Hij wil hier zowel op het veld als daarbuiten zoveel mogelijk aan bijdragen. Na zijn studie wil Noah werkzaam blijven in de tenniswereld met als absoluut levensdoel om prof te worden.

‘’What makes me special as a person and as a player is that I’m quite calm, but at the same time I’m very fanatical and always want to win.’’

Noah Pawirodirjo

Wil je graag meer zien van Noah? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.