In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Noor van Duin, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Noor meer over zichzelf vertelt.

Sports: Field Hockey

Entry semester: Fall 2024

Noor van Duin is 16 jaar oud en woont in een klein dorpje in Nederland. Ze begon met hockeyen op haar vijfde, geïnspireerd door haar zus die ook op die leeftijd begon. Een teamsport vond ze toen al het beste bij haar passen. Daarnaast is Noor van jongs af aan een gepassioneerde danseres.

Noor is heel sociaal en houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Ze heeft ook een sterke drang om de mensen om haar heen gelukkig te maken. Op het veld is Noor dan ook altijd positief en motiveert ze de mensen om haar heen. Bovendien beschikt Noor over goede technische vaardigheden en is ze erg snel in haar acties.

In Amerika hoopt Noor goede resultaten te behalen met haar nieuwe team en veel te leren van haar coach. Ze zal er alles aan doen om zo veel mogelijk wedstrijden te winnen en al haar teamgenoten te blijven motiveren. Ten slotte hoopt Noor ook dat ze zich als persoon zal ontwikkelen door alle nieuwe ervaringen die ze zal opdoen

”Ik wil altijd het maximale uit mezelf halen en motiveer mijn teamgenoten om dit ook te doen.”

Noor van Duin

Wil je graag meer zien van Noor? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.