Hey tennissers! We hebben top nieuws als jij interesse hebt om in Florida te tennissen en studeren! Samen met een van de nieuwste tennis academies van Amerika gaan we samenwerken om spelers nog beter te helpen met hun trainingen en hun voorbereidingen op college tennis! Het Sarah Vande Berg Tennis Center (SVB) in het zonnig Florida heeft de handen ineengeslagen met Slamstox. Samen staan we klaar om jouw tennisdromen te waar te maken en aan jouw toekomst te werken. Tijd om je rackets opnieuw te bespannen, you better be ready!

SVB, gelegen in het tennisparadijs van Florida, heeft een zeer ervaren en goede trainersstaf die gedreven is om het beste in elke speler naar boven te halen. Met hun ultramoderne faciliteit, inclusief huisvesting voor alle spelers, is SVB de perfecte plek om je tennis te verbeteren en je in de picture te spelen bij Amerikaanse college coaches. Stel je nu de kracht van het combineren van hun expertise met de uitgebreide kennis en ervaring van Slamstox op het gebied van college recruiting voor! Damn, dat is gaaf!

Slamstox, onder leiding van voormalig Florida Gators coach Tanner Stump, heeft naam gemaakt in de wereld van tennis recruiting. Door onze krachten te bundelen met SVB, streeft Slamstox ernaar een allesomvattend platform te creëren dat alle aspecten van jouw tennisontwikkeling en college recruitingsproces raakt. Het hele pakket dus.

Maar dat is niet alles! De samenwerking tussen SVB en Slamstox heeft nog grotere plannen. We streven ernaar om toffe tennis evenementen en kampen te organiseren in de toekomst. Een perfecte kans om aan je spel te werken en een nog betere kans te maken op Amerikaanse college tennis beurzen. En dat ook nog eens in Florida? Wij zouden het wel weten!

Voor alle tennissers en jullie ondersteunende ouders is deze samenwerking een game-changer. Het biedt jullie de mogelijkheid om toptraining, begeleiding en ondersteuning te ontvangen van branche-experts die jullie doelen en ambities echt begrijpen. De gecombineerde krachten van SVB en Slamstox helpen spelers om de next level te bereiken en om nog scherpere doelen te behalen in de toekomst.

De samenwerking tussen SVB en Slamstox is ontworpen met het succes van onze spelers in gedachten. Streef jij naar jouw volledige potentieel? Let’s go! Met onze gecombineerde expertise, ondersteuning en jouw dedication is the sky the limit! Waar wacht je nog op? Klik op onderstaande knop om kennis te maken of om meer informatie te ontvangen!