De afgelopen tijd is Slamstox hard gegroeid en mogen we steeds meer student-athletes begeleiden in hun college sports avontuur. Vanaf 1 juni 2021 voegen we daarom twee nieuwe aanwinsten toe aan ons team: Martijn Koenen en Laura Rijkers. Benieuwd wie Martijn en Laura zijn?


Martijn Koenen

Martijn gaat zich bij Slamstox inzetten als voetbalscout en -specialist. Na verschillende opleidingen in de richting van coaching en psychologie gevolgd te hebben, is Martijn het trainersvak ingerold binnen de wereld van betaalde voetbalorganisaties. Zo heeft hij onder andere training gegeven bij Lommel SK en Willem II, en is hij nu jeugdtrainer bij Ajax. Martijn wil heel graag voetballers de kans geven om zich op en buiten het voetbalveld te ontwikkelen en wil graag bijdragen aan hun verdere carrière in Amerika:


“Ik heb een passie voor sporters helpen op de weg naar hun droom. Dat ik dit kan doen bij Slamstox, ook nog gericht op mijn favoriete land Amerika, maakt het voor mij een super toffe uitdaging om hierin een rol te kunnen spelen.”


Welcome to the team, Martijn! Ben je benieuwd naar meer informatie over Martijn of wil je eens met hem kennismaken om te bekijken wat hij voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!


Laura Rijkers

Laura is al heel lang een goede bekende van ons. We volgden haar al vanaf jonge leeftijd toen ze op de Nederlandse tennisbanen furore maakte in de junioren. We hebben haar daarna in een hele leuke samenwerking mogen helpen om college tennis te gaan spelen. In januari 2019 is Laura naar Amerika vertrokken om te gaan spelen bij University of Arkansas. Ze hoort steevast bij de beste 10 Nederlandse college tennissters en komt uit in de Southeastern Conference. Deze zomer gaat Laura bij ons een werkstage volgen, om ervaring op te doen en tennissers te helpen in hun proces:


“Ik wil graag stage lopen bij Slamstox omdat het mij heel tof lijkt om sporters met het proces te helpen dat ik zelf al succesvol doorlopen heb. Wat ik goed vind aan Slamstox is hun vooruitstrevende mentaliteit en het feit dat ervoor wordt gezorgd dat er een persoonlijke band wordt opgebouwd met al deze sporters.”


Welcome to the team, Laura! Ben je benieuwd naar meer informatie over Laura of wil je eens met haar kennismaken om te bekijken wat zij voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!


Uiteraard zijn Martijn en Laura ook regelmatig te vinden in ons kantoor in Eindhoven. Kom gerust langs voor een koffie of een gatorade!