In 2015 verlaat Aurelia Meijer het kleine Nederlandse kikkerlandje om de grote trip over de Atlantische Oceaan te maken. Daar gaat ze als student-athlete hockeyen voor een van de grootste universiteiten van Amerika: The Pennsylvania State University! Penn State University heeft meer dan 45.000 studenten die allemaal wonen in het studenten ‘dorpje’ College Park. Een bijzondere gemeenschap: overal waar je kijkt zie je studenten in ‘Penn State shirts & sweaters’.

De universiteit is een van de beste divisie 1 colleges in Amerika en nemen daardoor deel aan de bekendste conference: The Big 10! Aurelia zit nu in haar laatste semester, daarna komt ze terug naar Nederland om in de marketing te gaan werken. Ze omschrijft haar 4-jarige ervaring als volgt: “surrounded by like-minded, performance-oriented student-athletes from all over the world inspired me to reach my athletic and academic potential”.

Het hockeyteam van Aurelia heeft velen successen gekend: ze werden eerste in de Big 10 Conference en behoorde tot de beste 8 teams van Amerika! Maar ze was niet alleen succesvol op het hockeyveld: tijdens de zomervakantie in haar vierde jaar kreeg ze het voor elkaar een marketingstage te volgen bij een van Nike’s hoofdkantoren in Portland. You go girl!

Bekijk de video van Aurelia om de Penn State Campus wat beter te leren kennen: ze neemt ons namelijk mee naar de atletische en academische faciliteiten maar ze laat ons ook zien wat haar favoriete plek is in College Park. 

Wil jij nu, net als Aurelia, sporten en studeren op een universiteit in Amerika? Neem dan snel contact met ons op!