In dit artikel vertellen we je meer over student-athlete Loïs Tsui, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Loïs meer over zichzelf vertelt.

Sports: Tennis

Entry semester: Spring 2024

Loïs Tsui is 19 jaar oud en woont in Amsterdam. Loïs begon met tennissen toen ze acht jaar oud was. Haar interesse in tennis komt door haar oudere broers die ook tenniste. Toen Loïs klaar was met haar zwemlessen, mocht zij ook eindelijk beginnen met tennissen van haar ouders.

In het dagelijkse leven is Loïs een zeer geduldig en sociaal persoon. Ze kan goed met andere mensen, maakt makkelijk vrienden en een babbeltje. In de sport is Loïs zeer gemotiveerd en zal ze altijd alles geven op het veld. Verder is Loïs een snelle leerling, die feedback van haar coaches snel oppakt.

Tijdens haar tijd in Amerika wil Loïs zichzelf zowel als persoon als atleet zo goed mogelijk ontwikkelen. Dit wil zij doen door zichzelf zowel als tennisster en als student naar een hoger niveau te tillen in Amerika. Verder kijkt Loïs uit naar haar toekomstige team en zal ze alles geven om met haar team tot de beste resultaten te komen.

‘’On court I always try to push myself to get the most out of it.’’

Loïs Tsui

Wil je graag meer zien van Loïs? Bekijk dan onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.