In dit artikel vertellen we je meer over student-athlete Milan Hofland, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Milan wat meer over zichzelf vertelt.

Sports: Men’s Soccer
Entry semester: Fall 2023

De in Duitsland geboren Milan is een echte voetbalgek en doet dit al heel zijn leven. Hij woont tegenwoordig in Zuid Limburg heeft twee broers en een zusje. Milan is al begonnen met voetbal toen hij vier jaar oud was bij BVV Barendrecht, vanaf dit moment was zijn droom al om voetballer te worden Zijn vader is zelf professioneel voetballer geweest in Nederland waardoor zijn passie voor de sport is blijven hangen. Milan speelt op dit moment bij Alemannia Aachen en wil graag de volgende stap maken.

Milan is iemand die altijd 100 procent geeft omdat hij vooral heel slecht tegen zijn verlies kan. Hij heeft als doel om professioneel voetballer te worden net als zijn vader. Hij vindt het vooral belangrijk om zichzelf te blijven verbeteren, zowel op sport gebied als om universitair gebied. Vandaar dat de keuze om richting Amerika te gaan snel gemaakt was.

Een van de sterke punten van Milan is dat hij rustig en gefocust is in de klas. Daardoor heeft hij altijd zijn papieren op orde en vindt hij het belangrijk om andere te helpen. Hij zal 100 procent gaan geven in Amerika en daarmee zijn voetbalteam naar een hoger niveau tillen!

Mijn doel in Amerika is om op hoog niveau mijn sport te kunnen combineren met mijn studie, ik probeer ook altijd mijn fouten van vandaag mee te nemen naar morgen!

Milan Hofland

Wil je graag meer zien van Milan? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.