In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Quinten Leverman, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Quinten meer over zichzelf vertelt.

Sports: Golf
Entry semester: Fall 2023

De 17-jarige Quinten speelt al vanaf zijn achtste golf. Hij heeft dit niet van een vreemde, hij mocht mee met zijn vader en vond hier zijn passie. Nog steeds spelen ze veel samen. Verder heeft Quinten op baseball en slalomskiën gezeten maar wil hij zich nu volledig focussen op het golfen. 

Quinten is een sociaal persoon die graag met zijn vrienden is. Ook helpt hij de mensen om zich heen waar nodig en kan hij goed samenwerken. Als atleet kan Quinten andere  motiveren om hard te werken en samen te groeien. Ook is hij erg kritisch naar zichzelf toe, hij vindt altijd verbeterpunten.

Tijdens zijn studietijd wilt Quinten vooral veel golfen en plezier hebben. Zijn ambitie is om goed werk te vinden na zijn studietijd en daarnaast te blijven golfen. Daarom hoopt hij een academisch goede school te vinden. Hij hoopt in een leuk team terecht te komen waar hij veel van kan leren en samen te werken om beter te worden. 

“I can motivate others to work even harder”

Quinten Leverman

Wil je graag meer zien van Quinten? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.