In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Sharif Vossen, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Sharif meer over zichzelf vertelt.

Sports: Tennis
Entry semester: Fall 2024

De 16-jarige Sharif is al op jonge leeftijd begonnen met tennissen. Toen zijn vader hem voor het eerst meenam naar een training was hij 9 jaar oud, en sindsdien heeft hij er altijd veel plezier in gehad. Andere sporten zoals golfen, basketbal, maar ook gitaarspelen heeft Sharif gedaan. Intussen traint Sharif bij AmJoy Tennis in Veldhoven en is hij daar 13 uur per week te vinden. 

Sharif is een sociale, enthousiaste jongen die vaak aan het lachen is. Als atleet kan Sharif zich goed aanpassen aan bepaalde situaties en liggen zijn ambities om te winnen erg hoog. Hij is zowel op de baan als buiten de baan erg competitief, zelfs bij een blessure zal hij er alles aan doen om snel weer te herstellen. 

In de Verenigde Staten wil Sharif zo hard mogelijk werken om alles eruit te halen wat erin zit, zowel op school als voor tennis. Hij is erg gedreven om zijn diploma te halen en te kijken hoever hij kan komen hiermee, ook kan hij niet wachten om de Amerikaanse cultuur te leren kennen.

Mijn vechtersmentaliteit zal mij en mijn team helpen het maximale te bereiken.

Sharif Vossen

Wil je graag meer zien van Sharif? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.