In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Thomas Geukemeijer, daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Thomas meer over zichzelf vertelt.

Sports: Tennis

Entry semester: Fall 2024

Thomas Geukemeijer is 16 jaar oud woont met zijn ouders en zijn oudere zus in Heythuysen. Thomas begon op zijn zesde met tennissen. Op deze leeftijd begon hij ook met voetballen, op zijn dertiende koos hij ervoor om zich volledig te focussen op tennis.

In het dagelijks leven is Thomas een kalme, sociale jongen. Hij is zeer gemotiveerd en houdt er van om nieuwe dingen te leren en ervaren. Op het veld is hij echter heel energiek en strijdt hij altijd voor elk punt. Ook is Thomas een echte doorzetter en teamspeler, hij zorgt er altijd voor dat hij het beste uit alle situaties weet te halen voor zichzelf en voor zijn teamgenoten.

Tijdens zijn tijd in Amerika gaat Thomas er alles aan doen om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel op sportief vlak als op academisch vlak zal Thomas er alles aan doen om het maximale uit zichzelf te halen zodat hij terug kan kijken op een tijd waar hij alles op alles heeft gezet om zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen. Verder hoopt Thomas veel nieuwe vrienden te maken en zo een onvergetelijk avontuur te beleven in Amerika.

‘’I am really motivated and I will bring a lot of energy to the team, on and off the court.’’

Thomas Geukemeijer

Wil je graag meer zien van Thomas? Bekijk dan onderstaande video waarin hij zichzelf voorstelt.