In dit artikel vertellen we meer over student-athlete Tobias de Voogt daarnaast vind je onderaan dit artikel de video waarin Tobias meer over zichzelf vertelt. 

Sports: Men’s soccer

Entry semester: Fall 2024

Tobias is 18 jaar oud en woont in Amsterdam met zijn ouders, broertje, zusje en hond. Tobias voetbalt al sinds dat hij 4 jaar is bij een Amsterdamse voetbalclub. Tussendoor heeft hij ook nog een jaar getennist, maar voetbal bleekt toch het allerleukste te zijn.

Wat Tobias speciaal maakt is dat hij goed kan optrekken met iedereen, goede sociale skills heeft en toegewijd is als persoon maar ook in zijn sport. Verder onderscheid Tobias zich als atleet omdat hij goede leiderschap kwaliteiten heeft, dit heeft hij ontwikkeld omdat hij jarenlang aanvoerder is geweest van zijn team. Ook is hij erg gemotiveerd en brengt hij dat graag over op zijn teamgenoten. Zijn kwaliteiten als keeper liggen bij het stoppen van penalty’s en hij is erg sterk 1-op-1.

In Amerika hoopt Tobias zijn bachelor te halen en zichzelf te ontwikkelen als persoon, maar ook als keeper. Hij hoopt het beste uit zichzelf te kunnen halen maar ook uit zijn teamgenoten. Tobias zal zijn leiderschap en winnaarsmentaliteit meenemen naar Amerika, en hoopt zijn teamgenoten hiermee te inspireren. Zijn grootste doel is om uiteindelijk een kampioen te worden met zijn team!  

“I hate to lose and I will do everything for the win”
Tobias de Voogt

Wil je graag meer zien van Tobias Bekijk onderstaande video waarin zij zichzelf voorstelt.