Beste vriendinnen Charlotte Berger en Ebba Piekaar deelden hun Amerikaanse hockeyverhaal tijdens hun bezoek aan het Slamstox kantoor. Charlotte laat haar hockeytalent zien bij Queens University of Charlotte, terwijl Ebba een jaar later aansloot bij Adelphi University. De twee, al beste vriendinnen sinds de peuterschool, delen nu niet alleen hun vriendschap maar ook hetzelfde avontuur: hockeyen en studeren in Amerika.

Tijdens het gesprek kwam niet alleen hun liefde voor hockey aan bod, maar onthulden ze ook hoe hun vriendschap zich heeft ontwikkeld tot een gedeelde passie voor sport en studie aan de andere kant van de oceaan. Als kers op de taart speelden de vriendinnen een Slamstox variant van het spelletje beerpong: unieke drankjes en bij elke beker een vraag die de ander moet beantwoorden. Dit zorgde tijdens de opnames voor de nodige spanning, maar ook behoorlijk wat fun. Benieuwd naar het volledige interview? Check het dan snel hieronder en laat je meenemen in het unieke verhaal van Charlotte en Ebba!

Geïnspireerd om zelf ook in Amerika te sporten en studeren? Neem snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen avontuur in Amerika!