Living the Dream: Double Duty!

Slamstox student-athletes Nikki Kraaijeveld en Thom Reynders zijn samen vertrokken naar de Verenigde Staten om te gaan sporten en studeren aan Cloud County Community College

Nikki en Thom doen allebei al jaren mee op nationaal atletiek niveau en kwamen afgelopen zomer tijdens de NK Atletiek Junioren van de Atletiekunie voor het eerst in aanraking met college track & field.

Beide atleten besloten eerder dit jaar om hun Nederlandse MBO opleiding te verruilen voor een avontuur in Amerika. Samen met onze atletiekspecialist Bob Van der Ham en Pedro Mol gingen ze op zoek naar het juiste team en de juiste school. Uiteindelijk viel de keuze voor allebei op Cloud. Een leuke bijkomstigheid dus dat ze met een andere Nederlander dit avontuur aan kunnen gaan! Bij Cloud County gaan ze een 2-jarige opleiding volgen om hun associate degree te behalen. Daarna gaan Nikki en Thom proberen de overstap te maken naar een 4-jarige university om op NCAA level verder te studeren en te sporten.

Cloud County Athletics heeft met coach Drew Mahin al jarenlang een van de beste atletiekteams in de NJCAA competitie. De T-Birds hebben ook een internationaal team. Nikki en Thom gaan uitkomen in een team met atleten uit onder andere Amerika, Frankrijk, Zuid-Afrika, Kenya en de Bahama’s.

Nikki en Thom, we vonden het gaaf om met jullie te werken de afgelopen maanden. We hebben samen hard gewerkt om dit avontuur mogelijk te maken en nu kan het echt gaan beginnen! We wensen jullie allebei heel veel succes en plezier de komende jaren en gaan jullie zeker blijven volgen. Let’s go T-Birds!