Living the dream! Slamstox tennis player Willem van den Akker vertrekt morgen naar Florida om zijn studie en zijn tennis carrière te vervolgen aan Saint Leo University.

Een mooie bekroning op zijn harde werken van de afgelopen tijd; na zijn VWO afgerond te hebben is Willem hard gaan trainen en heeft hij een baan gevonden om zijn tenniskosten zelf te kunnen dekken. ’s Nachts ging Willem aan de slag om vrachtwagens en vliegtuigen schoon te maken, overdag stond hij op de tennisbaan om zijn spel en zijn fysiek verder te ontwikkelen.

Karakter en hard werken; daar was coach Chad Berryhill ook van onder de indruk. Dat past wel in de Amerikaanse sport- en college tennis cultuur en we zijn ervan overtuigd dat Willem nog veel stappen gaat maken zowel op als naast de baan.

De Saint Leo University Lions stonden vorig jaar als #1 gerankt in hun divisie, dus er staat Willem wat te wachten. De eerste wedstrijd staat gepland op 5 februari, maar Willem is er al klaar voor.

Willem, we vonden het gaaf om met je te werken de afgelopen maanden en we gaan je zeker blijven volgen in de US. Heel veel succes en plezier gewenst! Go Lions!