Slamstox introduceert basketball recruiter Brian Riesmeijer!

Brian Riesmeijer is de nieuwste toevoeging aan het Slamstox team. Met ruim 22 jaar ervaring en een groot netwerk in de basketbalwereld is Brian onze nieuwste recruiter om studerende basketballers te begeleiden om te basketballen in Amerika.

Brian woont in Rotterdam en heeft college basketball gespeeld in Mississippi. Hij heeft voor meerdere clubs in Nederland gespeeld en heeft een groot netwerk van coaches, clubs, spelers en universiteiten in de Verenigde Staten.┬áMet een full scholarship voor EMCC (bekend van Netflix serie Last Chance U) heeft Brian veel ervaring als student-athlete opgedaan, die hij inzet om jongere generaties te begeleiden naar Amerika. Naast zijn ervaring als basketballer, heeft Brian diploma’s behaald in sport & beweging en PT (personal training). Hij heeft veel ervaring op het gebied van fysieke ontwikkeling en training van spelers en kan basketballers (en overige sporters) optimaal begeleiden om fysiek sterk aan hun Amerikaanse avontuur te beginnen. Benieuwd naar het volledige profiel van Brian? Check zijn bio en achtergrond informatie op onze about page!

Basketballen in Amerika is een van de grootste sporten op college gebied. Er zijn ruim 2,000 colleges en universiteiten met basketbalteams, en de wedstrijden worden met regelmaat uitgezonden op meerdere televisiezenders tegelijk! Elk jaar stromen college basketball spelers door naar de NBA, en fans vanuit de hele wereld volgende NCAA Basketball competitie. De meest bekende periode is March Madness, waarin de beste teams uitmaken wie de kampioen van Amerika wordt. Een geweldige periode voor iedere sportliefhebber! Wil je meer weten over college sports of over het proces om in Amerika terecht te komen? Schrijf je hier in en maak kennis met ons!

Contact Brian

Ben je benieuwd naar de verhalen van Brian over basketballen in Amerika? Wil je weten wat Brian voor jou kan betekenen, of wat jouw kansen op een basketball scholarship zijn? E-mail brian@slamstox.com voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een appje naar 0614757867 om hem een vraag te stellen!

Welcome to the team Brian, and let’s keep flying above those rings!